Er is een tuin beschikbaar voor nieuwe leden.

Hou je van tuinieren? En heb je een beetje groene vingers? Wat is er dan mooier om een moestuintje te hebben waar je zelf uw groenten, fruit, en of bloemen kan zaaien en oogsten.

De grond bewerken, zaaien en poten, schoffelen, water geven. Beleven hoe alles groeit en bloeit. Op je gemak genieten van je hobby of een praatje maken met je mede-tuinders. Zo ziet het leven er uit op een volkstuin. Daarnaast brengt een volkstuin ook wat op: zelf geteelde groenten en fruit, een mooie bos bloemen of fraaie pompoenen.

Als je een beetje goede planning maakt kun je van april tot februari van de tuin eten. De oogst kan daarnaast natuurlijk ook ingevroren, gedroogd of ingemaakt worden. Het is een gezonde hobby: je bent fysiek bezig, in de buitenlucht, je eet je zelf geteelde groenten en fruit. En je bent er niet alleen.

Vaak gebeurt het op volkstuinen dat mensen zaden, zaailingen en planten uitwisselen, maar ook bijvoorbeeld recepten. En hulp is altijd dichtbij. Wil je groenten, fruit, kruiden, bloemen of allemaal? Hoe wil je het indelen, invullen, aankleden? Men kan alle creativiteit kwijt in het ontwerpen en creëren van een eigen moestuin.
Er is momenteel één tuin beschikbaar van +/- 50 m2.

Een ieder die hier belangstelling voor heeft kan contact opnemen met een van de bestuursleden.