Links

Diana's mooie moestuin

Wij zijn Ruud en Diana, en we hebben sinds 1991 een moestuin op een klein volkstuinencomplex in Spijkenisse, Zuid-Holland. Op deze website laten we zien hoe wij tuinieren, met algemene informatie, maar ook onze persoonlijke ervaringen. Over zaaien en planten, over groenten en kruiden en eenjarigen, en nog zoveel meer. Een deel van deze website is voor een blog dat ik wekelijks schrijf over onze tuinbezigheden, en in het andere deel kun je meer algemene maar toch persoonlijke informatie vinden. Veel succes en plezier met het lezen, ik hoop dat je de informatie vindt die je zoekt!


MijnMoestuin.nl

Welkom op onze website, voor en door moestuinierders. MijnMoestuin.nl helpt jou bij het moestuinieren door het geven van achtergrondinformatie, praktische tips en de mogelijkheid tot het samenstellen van een eigen zaaikalender. Op MijnMoestuin.nl proberen wij jou, de beginner, maar ook de expert, meer inzicht te geven in alles wat komt kijken bij een moestuin.


Tom's Moestuin weetjes

Tom Deseyn is de eigenaar van deze website. Op zijn website staat veel informatie en hij heeft ook een YouTube kanaal met veel interessante filmpjes over zijn ervaring met de moestuin.


Tuinvereniging Drienerlo (Biologische)

WAT IS BIOLOGISCH TUINIEREN? Veel mensen vragen zich af wat biologisch tuinieren nu eigenlijk betekent. Het korte antwoord is dat we geen kunstmest of pesticiden gebruiken op onze planten. Maar het is nog veel meer dan wat je niet doet. Als je biologisch tuiniert, zie je je planten als een deel van het hele systeem binnen de natuur dat begint met de grond, inclusief water, mensen, en dieren — zelfs insecten. We streven ernaar te werken in harmonie met de natuur. Het begint met aandacht voor de bodem, door regelmatig voedingsstoffen toe te voegen, zoveel mogelijk van de tuinen zelf (compost) of uit de buurt (koemest) afkomstig.


Welkoop.nl

Bij Welkoop vind je alles voor je tuin en dier en geven we je graag advies. Daarnaast kun je in al onze winkels ook terecht voor allerlei handige services. We breiden de dienstverlening in de winkels steeds verder uit.


Zaadhandel Van der Wal

Naast het brede assortiment zaden treft u op onze website ook een complete tuinwinkel aan. Ruime keuze aan leuke en nuttige tuinartikelen en tuinhulpjes. Zie ook ons assortiment Biologisch geteelde zaden in de linker menubalk. Ook geven wij via deze site regelmatig tips over zaaien en nieuwtjes op het gebied van tuinieren. Zie dan ook speciaal onze aanbiedingen.


Tuinvereniging Haalderen